Martine Desirée Støback

4

CHRISTMAS

  • Publisert 30.12.2014 klokka 12:13
  • Kategori: HverdagenÅh, julen er en så herlig tid! Det er så koselig å gå ute når det er snø, masse julelys og man har skikkelig julestemning. Det eneste som har ødelagt litt er at jeg har jobbet så mye at jeg ikke rakk og gå julestemning før julaften. Syns det er så trist hvor fort tiden går rundt juletider, plutselig har hele desember gått også er det jul. Men da julen først kom og jeg kunne nyte den uten å tenke på noe annet, det var deilig det. Har vært så sliten på grunn av mye jobb, og har derfor ikke hatt overskudd til å trene noe, og det hjelper jo ikke akkurat mye med tanke på masse julemat og godteri.

Vi har hatt masse familietid og mye besøk av resten av familien, og det er alltid så koselig! 
Hva har du gjort i julen?  

8

VILLAMEDICA

  • Publisert 29.12.2014 klokka 15:24
  • Kategori: Hverdagen
Hei og god jul!!
Like før jul gjorde jeg noe jeg har hatt lyst til å prøve veldig lenge. Jeg har ikke så store lepper, så når jeg smiler forsvinner mye. Det er absolutt ikke noe jeg syns er forferdelig eller kjempe stygt, men jeg har hatt lyst til å prøve og gjøre de litt større. Så 17.desember dro jeg til Villamedica og tok noe som heter Teosyalfiller. Det er noe av det samme som restylane, men bare fra et annet merke. 
Det var flinke Signe Broch som injiserte teosyalfilleren i leppene mine og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd!! Signe er 31 år og utdannet sykepleier med videreutdannelse i kosmetisk og dematologisk sykepleie ved Høyskolen i Drammen. Hun jobber i dag hos Villamedica som ligger i Asker. Hun jobber med hud og tar digital hudanalyse av alle kuner og skreddersyr videre behandlinger med både hjemmeprodukter og behandlinger på klinikken i forhold til kundens hudhelse og behov. Hun er veldig nøye og svært opptatt av resultater hos kundene sine. Så jeg anbefaler deg/dere å ta kontakt med hun om du lurer på noe angående hud, hudproblemer, osv. 
Litt om den filleren jeg fikk
Teosyal er en kunstig fremstilt hyaluronsyre-gelé som lages av sukkermolekyler og binder til seg vann. Når geléen injiseres i huden fylles rynkene, og huden strekkes og blir fastere. På den måten kan man behandle rynker og furer. Hyaluronsyren har også en effekt på hudens elastisitet, slik at huden ikke så lett blir rynkete. Denne effekten kan vare ganske lenge. 
De vanligste stedene å benytte fillere er rundt munnen, linjene mot nesen, suremunnlinjene, leppeforstørrelse og smålinjer over leppene og rundt munnen. Men fillere brukes også til å bygge opp tinninger, minske smårynker rundt øyne, løfte kinnben og gi volum. Reduksjon av mørke linjer under øynene, smårynker og hudoppstramming på hals og bryst og minske furer og linjer på hender.
Hvor lenge varer det?
Resultatet varer i alt fra 3-18 måneder. Det varierer ut i fra hvilket område som behandles og dybde på behandlingen.
Hvordan blir resultatet rett etter behandling?
Man må regne med noe hevelse, rødheter, ømhet og kløe. Ubehag eller reaksjoner er forbigående og forsvinner vanligvis etter noen få dager.
Hvor mye koster det?
Pris på behandlinger blir diskutert under konsultasjon, ut fra hva som ønskes og hva som anbefales.
Det er bare å spørre om dere lure på noe angående Teosyalfiller, behandlingen, Signe eller Villamedica! 
Alle fakta om produktet er skrevet av Signe Borch.
10

JUST YOU

  • Publisert 13.12.2014 klokka 13:16
  • Kategori: Hverdagen

Hei dere! For litt siden var jeg hos Malene på Just You i gågata i Ski sentrum igjen for å fikse neglene. Hun er så utrolig dyktig og jeg blir like fornøyd hver gang! Jeg var veldig usikker på hvordan negler jeg hadde lyst på fordi jeg tidligere har hatt det jeg syns er finest. Det har gått i fransk, fransk med sølv/hvitt glitter på tuppen, rosa, rosa glitter, osv. Men nå ville jeg ha noe annet enn tidligere, så vi satt og snakket litt om det, og fant til slutt ut at jeg skulle prøve rød glitter på alle, bortsett fra ringfingeren og tommelen. Der skulle jeg ha gull. Jeg har egentlig aldri vært fan av rødt på neglene mine, jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg syns det er ille. Men dette var en litt annerledes rød, den har på en måte litt rosa i seg, så den blir ikke helt knæsj rød. Hva syns dere? 

3

13 DAGER TIL JUL - ØNSKELISTE

  • Publisert 11.12.2014 klokka 21:11
  • Kategori: Hverdagen

I dag er det 13 dager til jul og jeg vet enda ikke hva jeg ønsker meg, så det begynner og bli litt krise. Mamma spør hele tiden, men jeg har ikke hatt tid til å finne det ut fordi jeg har jobbet veldig mye siste uken. Og når jeg da har kommet hjem, så har jeg ikke orket noen ting. Jeg er sikker på at det vil ta lang tid og surfe rundt på nettet for å prøve og finne noe jeg har lyst på. Derfor trenger jeg litt hjelp til hva jeg kan ønske meg, så bare kom med gode forslag! Setter utrolig stor pris på det.
Det eneste jeg visste at jeg trengte var en rettetang, men dum som jeg var, så kjøpte jeg meg ny i forrige uke. 

Legger ved bilder av meg og verdens beste jente som har bursdag i dag!!!! GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN IGJEN <3 

Dette bildet er fra 14.desember.2006. Da var vi på Christian Ingebrigtsen  "konsert" på Platekompaniet. Dette er fra da hun feiret bursdagen sin i fjor. 

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
Martine Desirée Støback

Hei! Jeg heter Martine Desirée Støback og er 20 år. Akkurat nå er jeg i militæret, og da er det dessverre ikke så mye å blogge om. Men på bloggen vil du kunne lese mye om hverdagen min og trening, men også om annet som interesserer meg! Kontakt: Martine.desiree@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggdesign fra RRH Webdesign
hits