Martine Desirée Støback

10

JULEBORD

 • Publisert 27.11.2014 klokka 20:17
 • Kategori: Hverdagen

På lørdag var det julebord med jobben. Vi skulle bli hentet av buss utenfor butikken kl 18, men vi startet med vors sammen kl 16. Jeg hadde gledet meg utrolig mye til julemat, og det var så godt!
Det var veldig hyggelig og være med alle sammen utenom jobb, så kvelden var morsom og vellykket!! Jeg hadde på meg den samme kjolen jeg brukte på nyttårsaften i fjor, og den er så fin, men føler ikke jeg har hatt noen annen anledning til å bruke den tidligere. 

2

MODEL DAY STUDIO

 • Publisert 26.11.2014 klokka 20:21
 • Kategori: Hverdagen

I går var jeg og kjæresten på Model Day Studio i Oslo. Det var utrolig koselig, for vi har ikke noen ordentlig fine bilder sammen, men det har vi nå! Bildene kommer snart, jeg må bare høre hvilke jeg får lov til å legge ut, hehe. På bildet under har jeg veldig mye sminke på, men det er fordi på de bildene som blir tatt inne i studio, blir 1/3 av sminken borte. 

Har du vært på Model Day Studio før?

0

MORGENTUR

 • Publisert 26.11.2014 klokka 11:52
 • Kategori: Hverdagen

Våknet i dag veldig opplagt, og det var utrolig deilig for det er så lenge siden sist jeg gjorde det. Det var minusgrader, men solen skinte allikevel. Så jeg gikk en lang tur med Jaro. 
I dag har jeg fri fra jobb og skal trene med Trude Elise etterpå også få fotballtrening. Det er vel over en uke siden jeg trente styrke sist, så det skal bli deilig igjen! 

Ha en fin onsdag!

4

NYKLIPT - HJEMME

 • Publisert 20.11.2014 klokka 13:18
 • Kategori: Konkurranse

Sist jeg var hos frisøren var i sommer like før jeg dro på ferie, så det begynner og bli en stund siden. Håret mitt var begynt og bli slitt, så tenkte det var på tide med en ny klipp. Men jeg syns det er så kjedelig å betale så mye hos frisøren, så jeg fikk Malin til og klippe meg. Og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Jeg har alltid hatt en slags V form nederst av håret, men har funnet ut at det ser så mye tynnere ut da, så Malin klipte det rett denne gangen for at det skulle se litt mer friskt ut, og det gjør det! Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd!! Hun klipte bare litt av gangen, slik at det ikke bli så mye, men det ble en god lengde etter hvert allikevel. 
Det er stor forskjell på lyset på bildene og på det første bildet har jeg vått hår, men når jeg er ferdig er det tørt.. Så det er litt annerledes sånn sett.

FØR:

ETTER:
1

BURSDAG!!!

 • Publisert 17.11.2014 klokka 22:06
 • Kategori: Feiringer

I går hadde verdens beste kjæresten bursdag!! Det var en kjempe koselig feiring med familie, god mat og dessert og ikke minst fine gaver. Jeg har visst en stund hva jeg ville kjøpe til han og han ble veldig glad selv. 

Hva synes du om gavevalget? 

4

MR. HONG

 • Publisert 13.11.2014 klokka 13:31
 • Kategori: Hverdagen

Jeg har vært ganske sliten de siste dagene og i går var jeg og kjæresten ute i Oslo og spiste på Mr. Hong. Det er et sted jeg ofte dro med familien min når jeg var mindre, så det var hyggelig og dra tilbake dit. Vi bestilte en set meny for to personer og den var inkludert forrett, hovedrett og dessert. Forretten bestod av vårruller med oksefilet. Til hovedrett var det tre forskjellige skåler. Det var en skål med kongereker, en med oksefilet i peppersaus og den siste var nudler med kylling. I tillegg til det var det en skål med ris. Jeg syns oksefileten og nudlene var utrolig gode, men kongereker syns jeg ikke er så godt. Desserten var flambert banan med is og fruktsalat til, den var så god!

Nå sitter jeg i sofaen og ser på Pretty Little Liars og drikker kakao før jeg skal på jobb. 

Ha en fin torsdag!

0

MAMMAS BURSDAGSGAVE

 • Publisert 12.11.2014 klokka 20:17
 • Kategori: Feiringer

Mamma var jo på sykehuset i Spania når hun hadde bursdag, så vi feiret henne skikkelig når hun kom hjem. Jeg og søsteren min ga henne et valg i bursdagsgave. 

1. Vi tre kunne dra på spa sammen

2. Vi kunne dra på shopping med henne

Hun tenkte litt over det og fant til slutt ut at hun kunne trengt noen klesplagg til. Så da dro vi på shopping. Hun fant seg masse hun likte og det var veldig hyggelig. Alt mamma var gjennom når hun måtte være igjen alene på sykehuset i Spania gjorde at det var verdt det ekstra mye.

Her er hennes eget bilde

Mamma 

6

HALLOWEEN

 • Publisert 11.11.2014 klokka 12:08
 • Kategori: Hverdagen

Det har jo vært halloween og selvfølgelig hadde jeg kledd meg ut. Jeg syns det er litt morsomt hvis alle gjør det ordentlig. Så jeg og Trude Elise dro til Kostyme Spesialisten i Ski. Jeg har jobbet litt for hun før halloween for 2 og 3 år siden og da har jeg fått kostymet gratis til de årene. Det var veldig lite og velge mellom i og med at vi var der på torsdagen, som var dagen før halloween. Mange pleier å være ganske tidlig ute, men det er aldri jeg. Men derfor endte vi opp i det samme kostymet, og syns det var litt kult. 
Vi er dessverre veldig dårlige til å ta bilder når vi er sammen, så dette er det beste jeg fant. 

Lillebror ville være The Joker og sa at jeg skulle fikse det til han, så jeg hadde kjøpt inn malin til ansiktet og spray til håret. Det viste seg at han ikke hadde så stor tro på at jeg ville klare det, for han hadde fått med seg mamma for og kjøpe en grisemaske også. Men jeg syns resultatet var kult!

Hva syns dere om jokeren min? 

9

MANDAG - UKAS MOTIVASJON

 • Publisert 10.11.2014 klokka 10:30
 • Kategori: Trening

God morgen! Jeg legger ut bildet jeg skal ha som bakgrunnsbilde denne uken for å motivere meg selv både til og trene og å gi mitt beste når jeg trener. Bildet ble tatt for at jeg skal kunne sammenligne senere om det blir resultater av treningen. Tenkte jeg skulle lage et innlegg hvor jeg legger ut før/nå bilder senere.  

Håper dette ga deg litt motivasjon og ha en fantastisk mandag!!!

0

NRJ´S TELEFONRULETT

 • Publisert 09.11.2014 klokka 13:05
 • Kategori: Konkurranse

I dag lurte jeg kjæresten min på NRJ´s telefonrulett! Du kan høre på klippet HER og jeg hadde satt utrolig stor pris på om du kunne trykket deg inn og stemt på oss! Da går du bare inn på linken og stemmer på den nedertse "Vil ha åpent forhold med kjæresten". 

PLIS STEM!!

2

KØBENHAVN

 • Publisert 07.11.2014 klokka 18:30
 • Kategori: Hverdagen

For litt siden var jeg og en av mine beste venninner, Malin på en hyggetur til København. Jeg har ikke vært i Danmark siden jeg var mindre, så jeg husker det nesten ikke og det gjorde at jeg ble veldig overrasket. Det er jo så utrolig koselig der. 
Vi bodde på et hotell som lå i sentrum. Det var kort gangavstand til Tivoli, handlegaten og togstasjonen, så det var perfekt! Vi tok flyet tidlig på fredag morgen, slik at vi hadde hele fredagen der nede også. Vi måtte faktisk ta toget 05.17 inn til Oslo og jeg hadde sovet i 1,5 time fordi jeg ikke hadde begynt og pakke før den samme kvelden. 

Vi brukte nesten hele fredagen på shopping, og på kvelden spiste vi på et biffsted også dro vi på Tivoli. Det var så utrolig koselig, så det er nok ikke lenge til jeg drar dit igjen! Og det var så gøy og ta andre karuseller enn de som er på Tusenfryd, for de kan man nesten utenat, men i København så kilte det så mye i magen. Haha, men vi tok noen krauseller vi ikke skulle tatt. Vi hadde akkurat spist på et sted hvor man kunne velge ulike frukter og marshmallows og sånt, også helte de smeltet sjokolade over, og det var så kvalmende til slutt, så under den ene karusellen var jeg faktisk redd for at jeg skulle spy. 

På lørdagen dro vi til et kjøpesenter som heter Field´s. Det var en gang Skandinavias største kjøpesenter, men jeg er litt usikker på hvordan det ligger an nå. Det var så utrolig mye fint der, og vi ble så slitne i armene og skuldrene av å bære så mye hele tiden, så til slutt måtte vi finne en handlevogn til å legge alle posene og veskene våre i. Jeg fant veldig mye fint, men var utrolig usikker på et valg. Jeg har hatt lyst på Nike Air Max Thea en stund, men har ikke funnet noen jeg syns er helt fantastiske. Jeg har hatt et lite crush på et par i lyseblå, men de har jeg aldri funnet, bare sett på bilde. Så jeg fant et par i oransj og et annet i grå og rosa. Jeg syns det paret i oransj var utrolig stilig, men endte til slutt opp med de grå og rosa. Jeg vet enda ikke helt om jeg angrer på det valget, men gjort er gjort og jeg er veldig fornøyd med de jeg kjøpte. 

Vi spiste også dro vi til hotellet og sov et par timer før vi skulle gjøre oss klare til å dra ut. Og den kvelden var helt fantastisk, det er ikke det samme som i Norge, helt klart! 
Utestedet vi endte opp på var utrolig stort og hadde flere forskjellige "steder" hvor de spilte forskjellig musikk, så man kunne velge litt hva man ville høre på/danse til og det var åpent til kl 05!
Søndag skulle vi ta båten hjem og tenkte vi skulle ta en rolig kveld, men vi møtte noen som var på firmatur, og da ble det gratis drikke, og det sier man ikke nei takk til.

Tusen takk for en utrolig koselig og morsom tur!!
12

HVA SKAL JEG GJØRE NÅ?

 • Publisert 06.11.2014 klokka 12:18
 • Kategori: Hverdagen

Jeg startet jo og se på Pretty Little Liars på netflix for litt siden, men nå er jeg ferdigmed sesong 3 som er den siste der. Og hva skal jeg gjøre da? Jeg har vært så opphengt i det at jeg nesten ikke har klart å legge macen fra meg selv om jeg egentlig er stuptrøtt og skal opp tidlig dagen etterpå. Så er det noen som vet om det finnes fler sesonger, og eventuelt hvor jeg kan se på det?! Hjelp meg..Hadde vært evig takknemlig for svar!

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
Martine Desirée Støback

Hei! Jeg heter Martine Desirée Støback og er 20 år. Akkurat nå er jeg i militæret, og da er det dessverre ikke så mye å blogge om. Men på bloggen vil du kunne lese mye om hverdagen min og trening, men også om annet som interesserer meg! Kontakt: Martine.desiree@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggdesign fra RRH Webdesign
hits