Martine Desirée Støback

20

JUST YOU

  • Publisert 04.10.2014 klokka 10:43
  • Kategori: Hverdagen

På torsdag før jobb, var jeg på Just You i Ski og fikk fikset neglene mine igjen. Da var det akkurat fire uker siden siste jeg gjorde det. De var blitt så lange at jeg begynte og slite med å skrive på pc og trykke koden på bankkortet når jeg skulle betale ting, haha. For fire uker siden fikk jeg støpt fordi mine egne negler blir aldri lange, de bare brekker. Men nå når jeg hadde støpt, så vokser jo mine også under uten at de brekker og da ble jo mine lenger også! Det var Malene som fikset neglene mine og hun er utrolig dyktig! Hun filte bare av det som ikke var mine egne, så nå har jeg min egen lengde! Jeg er sååå stolt fordi jeg har aldri hatt så lange negler før!!!


Herregud så stolt jeg er! Og ikke minst så er fargen helt fantastisk. Har hatt den samme én gang tidligere, og blir aldri lei. Den er så utrolig søt og den blir heller ikke for mye. Nå skal jeg ta toget til Oslo for å gjøre noe utrolig kult og spennende! Tenkte jeg skulle legge ut bilder av det senere. Gleder meg utrolig mye, blir kjempekult, så stay tuned!

Hva syns du om neglene?
Ha en fantastisk dag! 

7

MORGENØKT

  • Publisert 01.10.2014 klokka 12:48
  • Kategori: Hverdagen

Dagens teningsøkt gikk på rumpe, mage og litt cardio trening. Nå har jeg ikke trent siden lørdag og det er jo noen dager, så da måtte jeg komme meg tilbake. Merker det er mye vanskeligere å dra for og trene alene enn når jeg lager avtaler med andre. Når jeg er på Stamina, så trener jeg egentlig alltid med Trude Elise, men denne uken er hun på hytta, så da må jeg klarer meg selv. Tenkte kanskje jeg skulle vise dere hvilke øvelser jeg tar når det er rumpe/mage dag, så stay tuned!!
Nå skal jeg begynne å se på en ny serie Pretty little liars. Fulgte aldri med på det da jeg følte alle andre gjorde det, men nå begynner jeg. Etterpå skal jeg på jobb og jobber helt till kl 23.... Ganske sent!

Har du sett på Pretty little liars?

Ha en fin dag!

 

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
Martine Desirée Støback

Hei! Jeg heter Martine Desirée Støback og er 20 år. Akkurat nå er jeg i militæret, og da er det dessverre ikke så mye å blogge om. Men på bloggen vil du kunne lese mye om hverdagen min og trening, men også om annet som interesserer meg! Kontakt: Martine.desiree@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggdesign fra RRH Webdesign
hits