Martine Desirée Støback

11

DÅRLIG NYHET

 • Publisert 17.09.2014 klokka 20:03
 • Kategori: Hverdagen

I dag etter at pappa kom hjem fra sykehuset for å besøke mamma fikk vi en veldig dårlig nyhet. Lungene til mamma er veldig nære og kollapse og hun trenger derfor all hjelp til å puste. På lørdag skulle egentlig alle hjem, men mamma må bli igjen her i Spania fordi lungene hennes hadde ikke klart det trykket. Vi vet enda ikke når hun kan komme hjem, men det er hvert fall ikke før eller i helgen. Det er kjempe trist for mamma hadde gledet seg veldig til denne ferien, og hvert fall til at pappa kom ned på lørdag som var. Vi har jo hatt det kjempe koselig, men det blir dessverre en veldig kjedelig slutt på den.

 

18

MAMMA PÅ SYKEHUS I SPANIA

 • Publisert 17.09.2014 klokka 10:51
 • Kategori: Hverdagen

Mamma ble lagt inn på sykehuset her nede i Spania i går på ettermiddagen. Grunnen til det er at hun ble helt tett i brystet og fikk veldig problemer med å puste. Pappa var med henne på sykehuset i hele går, og kom hjem igjen sent på kvelden. Hun hadde visst fått hjelp med å puste og fikk dempet hosten med noe de ga henne. Så nå håper vi bare at hun er bra nok til å komme hjem i dag! 

Jeg har vært inn og ut hos legen i Spania et par ganger. Det er fordi jeg har fått en allergisk reaksjon på ett eller annet som vi ikke finner ut hva er. Jeg har fått et uslett på knærne, vristen, håndleddene og oppe på armen og det klør forferdelig mye.

Første gangen fikk jeg allergitabletter og en krem jeg skulle smøre på etter at jeg hadde vært i solen og dusjet hver dag også måtte jeg dusje det av før jeg gikk i solen dagen etter. Om det ikke ble noe bedre i løpet av helgen, så måtte jeg komme tilbake igjen på mandag (i går). Det var dessverre ikke blitt noe bedre, så jeg måtte tilbake i går. Da fikk jeg beskjed om at jeg ble nødt til å ta en sprøyte I RUMPA! Etter at jeg fikk sprøyten føltes det skikkelig rart og litt vondt litt etterpå, men det gikk fort over. 
Jeg skulle også fortsette med allergitablettene og kremen, og hvis det ikke ble bedre da, så mente hun at det kunne være noe annet, men vi får bare håpe det blir bedre.


God bedring mamma!

6

VINNER - MARC BY MARC JACOBS KONKURRANSE

 • Publisert 15.09.2014 klokka 22:04
 • Kategori: Konkurranse

Hei dere! For alle som var med i konkurransen så må jeg bare beklage for at kåring av vinneren ble forsinket, men jeg har hatt mye problemer med nettet her, så det har vært umulig å blogge... meeeeeeeeen

Vinneren av konkurransen er Rebekka Winther!! Bloggen hennes kan dere lese HER , hun har et veldig bra innlegg dere kan lese på bloggen hennes nå, det er også blitt skrevet om på aftenposten sine nettsider.


Gratulerer så mye!!

3

Mini Manhatten

 • Publisert 09.09.2014 klokka 22:16
 • Kategori: Hverdagen

Hei dere! Har hatt litt problemer med nettet her, det er derfor jeg ikke har fått blogget. Vinneren av Marc By Marc Jacobs konkurransen kommer på fredag ettermiddag. Vi kom sent på lørdag, natt til søndag og sovnet ikke før i fire tiden på natten så da sov jeg lenge. 

Vi var ved huset og bassenget første dagen og i går og i dag var vi på stranden. I dag var vi på et sted som kalles Mini Manhattan og den er blitt kåret til Europas femte beste strand. Det var utrolig stort og ikke minst kjempe fint! 
Utsikten

Hva har dere gjort i dag?

0

REISEFEBER

 • Publisert 06.09.2014 klokka 13:17
 • Kategori: Trening

God morgen! Jeg har skikkelig reisefeber nå, det skal bli så deilig og komme seg til syden igjen. Kofferten er pakket og klar, så nå gjenstår det bare å gå en lang tur med Jaro også drar vi. Flyet går ikke før i åtte tiden i kveld, men vi skal innom tante først også vil vi ha god tid på flyplassen. Har lastet ned noen filmer slik at jeg og lillebror kan se på de på flyet, og ikke kjeder oss sånn. 

 

Gleder meg så mye!
Hva skal du i helgen?  

 

6

JOE & THE JUICE

 • Publisert 04.09.2014 klokka 15:39
 • Kategori: Hverdagen

Hei dere! Nå sitter jeg på JOE & THE JUICE i Bogstadveien og drikker en Sports Juice. I den er det ananas, eple og pasjonsfrukt. Hadde PT time i stad, spiste lunsj med Madelen, søsteren min og nå skal jeg snart fikse neglene mine. 

PT timen var av den beste jeg har hatt. Hadde skikkelig lyst til og trene i dag, så det var en kick start på dagen! Etter PT timen møtte jeg Madelen på Oslo City også spiste vi lunsj og hun kjørte meg til Beths Beauty hvor jeg skulle fikse brynene. Jeg ble skikkelig fornøyd med resultatet. De to-tre første dagene vil de være en del mørkere, men det er fordi fargen også sitter på huden under brynene, så det blir på en måte skygger. Det var flinke Lene som fikset de og jeg blir alltid like fornøyd. Hun er utrolig hyggelig og veldig nøye med det hun gjør. Vi fikk tatt før og etter bilde:

På etter bildet er de veldig mørke, men som sagt er det jo mye av det som vil gå bort de første dagene. Men de er mye mer markerte i kantene og ikke like brun/røde slik som det ser ut på det første bildet. 

Hva er dine planer for i dag? 
Ha en fin dag! 

1

MYE PÅ TIMEPLANEN - HJELP

 • Publisert 04.09.2014 klokka 08:33
 • Kategori: Hverdagen

God morgen! I dag er det mye som skal skje. Skal ha time med personlig trener Ronny, fikse brynene mine og neglene mine. I kveld skal jeg også fikse neglene til mamma og tante. Jeg reiser nemlig til syden på lørdag!!! Så må jo ordne noen ting før det.

Det skal bli uendelig deilig og dra til syden igjen. Vi skal være der i to uker, men første uken er det bare meg, mamma, lillebror og tante. Andre uken kommer kjæresten, pappa og en annen tante og onkel. De kommer andre uken på grunn av jobb....... Vi skal bo i en villa som er utrolig fin, vi bodde i den samme i september i fjor. Jeg må kanskje begynne og pakke litt også, har ikke mye tid til det i morgen og på lørdag reiser vi jo. 
Disse ble tatt når vi var der i fjor. 

Har du noen gode tips til hva jeg kan ha med meg til syden? 
Hva skal du i dag? 
Har du vært i Spania før? 

73

KONKURRANSE - MARC BY MARC JACOBS

 • Publisert 03.09.2014 klokka 10:54
 • Kategori: Blogg

På tide med en konkurranse. Kjøpte meg den nye parfymen til Marc By Marc Jacobs som heter Daisy Dream. Den lukter helt fantastisk og nå har dere muligheten til å vinne en prøve av den og en toalettmappe i samme merke. Det eneste du trenger å gjøre er å dele innlegget og skrive en kommentar med navn, e-postadresse og at du er med.

FOR Å DELTA I KONKURRANSEN:
- Del innlegget på Facebook
- Legg igjen en kommentar hvor du skriver at du er med + navn og e-postadresse (slik at jeg kan kontakte deg). Gjerne også bloggadressen.

KONKURRANSEN AVSLUTTES PÅ SØNDAG 7.SEPTEMBER. VINNEREN VIL DA BLI KONTAKTET.

9

COLOR ME RAD !!!

 • Publisert 02.09.2014 klokka 08:08
 • Kategori: Trening
Det var utrolig kult og være med på, så anbefaler alle som har mulighet!

Var du med?

 

 

26

FOTOSHOOT

 • Publisert 02.09.2014 klokka 00:10
 • Kategori: Blogg

For noen dager siden var jeg og tok bilder med flinke Camilla. Hun har en egen blogg hvor hun legger ut masse bilder HER.

Hva syns du om bildene? 

Tenkte å kjøre i gang en konkurranse i morgen. Følg med!

15

HELGEN I BILDER - MGP JR.

 • Publisert 01.09.2014 klokka 13:26
 • Kategori: Hverdagen


Fridays med Kaxrud på fredag.
Var og så på Tyra (en i familien) på MGP jr. på lørdag. Hun var ufattelig flink!!


Hadde voksenbursdag for meg og to av kusinene mine i går med familien.

Skal snart ha en konkurranse, så stay tuned! Hva har du gjort i helgen? 

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
Martine Desirée Støback

Hei! Jeg heter Martine Desirée Støback og er 20 år. Akkurat nå er jeg i militæret, og da er det dessverre ikke så mye å blogge om. Men på bloggen vil du kunne lese mye om hverdagen min og trening, men også om annet som interesserer meg! Kontakt: Martine.desiree@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggdesign fra RRH Webdesign
hits