Martine Desirée Støback

4

NYKLIPT - HJEMME

  • Publisert 20.11.2014 klokka 13:18
  • Kategori: Konkurranse

Sist jeg var hos frisøren var i sommer like før jeg dro på ferie, så det begynner og bli en stund siden. Håret mitt var begynt og bli slitt, så tenkte det var på tide med en ny klipp. Men jeg syns det er så kjedelig å betale så mye hos frisøren, så jeg fikk Malin til og klippe meg. Og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Jeg har alltid hatt en slags V form nederst av håret, men har funnet ut at det ser så mye tynnere ut da, så Malin klipte det rett denne gangen for at det skulle se litt mer friskt ut, og det gjør det! Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd!! Hun klipte bare litt av gangen, slik at det ikke bli så mye, men det ble en god lengde etter hvert allikevel. 
Det er stor forskjell på lyset på bildene og på det første bildet har jeg vått hår, men når jeg er ferdig er det tørt.. Så det er litt annerledes sånn sett.

FØR:

ETTER:
0

NRJ´S TELEFONRULETT

  • Publisert 09.11.2014 klokka 13:05
  • Kategori: Konkurranse

I dag lurte jeg kjæresten min på NRJ´s telefonrulett! Du kan høre på klippet HER og jeg hadde satt utrolig stor pris på om du kunne trykket deg inn og stemt på oss! Da går du bare inn på linken og stemmer på den nedertse "Vil ha åpent forhold med kjæresten". 

PLIS STEM!!

6

VINNER - MARC BY MARC JACOBS KONKURRANSE

  • Publisert 15.09.2014 klokka 22:04
  • Kategori: Konkurranse

Hei dere! For alle som var med i konkurransen så må jeg bare beklage for at kåring av vinneren ble forsinket, men jeg har hatt mye problemer med nettet her, så det har vært umulig å blogge... meeeeeeeeen

Vinneren av konkurransen er Rebekka Winther!! Bloggen hennes kan dere lese HER , hun har et veldig bra innlegg dere kan lese på bloggen hennes nå, det er også blitt skrevet om på aftenposten sine nettsider.


Gratulerer så mye!!

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Mai 2016 » Desember 2014
Martine Desirée Støback

Hei! Jeg heter Martine Desirée Støback og er 21 år. På bloggen vil du kunne lese om trening, hverdagen min og om ting som interesserer meg. Kontakt: Martine.desiree@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggdesign fra RRH Webdesign
hits