Martine Desirée Støback

0

SØNDAGSTUR

 • Publisert 26.02.2017 klokka 22:04
 • Kategori: Hverdagen

I dag var en perfekt dag for en skikkelig søndagstur. Vi gikk fra Sognsvann og opp til Vettakollen. 

Utrolig fin tur. Den anbefales virkelig!

0

2015 - ET ÅR I MILITÆRET

 • Publisert 22.05.2016 klokka 12:38
 • Kategori: Hverdagen

Vi er allerede i slutten av mai måned i 2016 og det er godt over et år siden jeg la ut forrige innlegg. Jeg startet 2015 med å dra inn i militæret og jeg var ikke ferdig før i januar 2016 igjen, derfor har bloggen vært litt på sidelinjen.
Nå er jeg i full jobb som butikkonsulent i Orkla frem til jeg skal starte med utdanning. 
 

MITT 2015

Jeg har vært et år i førstegangstjenesten som militærpoliti, og det året har vært det mest givende året i mitt liv hittil. Jeg har lært ufattelig mye om meg selv, både positivt og negativt. Jeg har også lært meg selv å kjenne og ikke minst å ha troen på meg selv. Ting jeg ikke engang trodde jeg klarte, har jeg vist gang på gang at jeg kan få til. Så jeg kan nesten love meg selv at jeg aldri kommer til å si "dette klarer jeg ikke", hvert fall ikke før jeg har prøvd. Det er lov å feile. I de fleste tilfeller så har man flere sjanser.

Da jeg begynte å se slutten på førstegangstjenesten og et helt år nesten var gått, ville jeg faktisk ikke være ferdig. De fleste teller ned til dim og gleder seg mer enn noe annet, men jeg ville ikke bli ferdig.. Selvfølgelig skulle det bli godt å komme hjem til familie og venner, men jeg trivdes så utrolig godt både der jeg var og de jeg var der med.

Jeg husker jeg lenge var usikker på om jeg faktisk hadde lyst til å være dra for første gang til Sessvollmoen eller ikke, men jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valget jeg tok. Jeg dro inn i starten av januar og dro inn egentlig bare med tanken om at jeg skulle prøve. For da hadde jenter muligheten til å trekke seg igjen før det hadde gått  tretti dager siden innrykksdagen. Jeg fikk raskt veldig gode venner, og de er en stor grunn til at jeg ble. Jeg synes jo alt vi gjorde var spennende og kult, men var en stund usikker på om det var i militæret jeg hadde lyst til å være i et helt år. Men jeg gjorde det, og det er jeg  glad for!

Rekrutten varte i 5 uker og etter dette fikk vi vite hva vi ble. Vi var vel i overkant av 200 som møtte opp og bare 74 av oss ble militærpoliti. Militærpoliti utdanningen varte frem til mai/juni og like etter dette ble vi sendt ut på stasjon. På stasjon var vi i 6 måneder, og det var en helt fantastisk opplevelse! Jeg har virkelig ikke ord for hvor bra det var. 


 

SOMMER 2015

Da jeg var på stajson hadde jeg mulighet til å reise litt. Så da var jeg i Miami, Bahamas, Key West og Mexico. I den ene permen var jeg også på gardeball. FLER BILDER FRA ÅRET 2015 KOMMER I ET EGET INNLEGG

For dere som er usikre på om Forsvaret er noe for dere: gi det en sjanse! Det er verdt det. Har du spørsmål, så spør gjerne.

4

CHRISTMAS

 • Publisert 30.12.2014 klokka 12:13
 • Kategori: HverdagenÅh, julen er en så herlig tid! Det er så koselig å gå ute når det er snø, masse julelys og man har skikkelig julestemning. Det eneste som har ødelagt litt er at jeg har jobbet så mye at jeg ikke rakk og gå julestemning før julaften. Syns det er så trist hvor fort tiden går rundt juletider, plutselig har hele desember gått også er det jul. Men da julen først kom og jeg kunne nyte den uten å tenke på noe annet, det var deilig det. Har vært så sliten på grunn av mye jobb, og har derfor ikke hatt overskudd til å trene noe, og det hjelper jo ikke akkurat mye med tanke på masse julemat og godteri.

Vi har hatt masse familietid og mye besøk av resten av familien, og det er alltid så koselig! 
Hva har du gjort i julen?  

8

VILLAMEDICA

 • Publisert 29.12.2014 klokka 15:24
 • Kategori: Hverdagen
Hei og god jul!!
Like før jul gjorde jeg noe jeg har hatt lyst til å prøve veldig lenge. Jeg har ikke så store lepper, så når jeg smiler forsvinner mye. Det er absolutt ikke noe jeg syns er forferdelig eller kjempe stygt, men jeg har hatt lyst til å prøve og gjøre de litt større. Så 17.desember dro jeg til Villamedica og tok noe som heter Teosyalfiller. Det er noe av det samme som restylane, men bare fra et annet merke. 
Det var flinke Signe Broch som injiserte teosyalfilleren i leppene mine og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd!! Signe er 31 år og utdannet sykepleier med videreutdannelse i kosmetisk og dematologisk sykepleie ved Høyskolen i Drammen. Hun jobber i dag hos Villamedica som ligger i Asker. Hun jobber med hud og tar digital hudanalyse av alle kuner og skreddersyr videre behandlinger med både hjemmeprodukter og behandlinger på klinikken i forhold til kundens hudhelse og behov. Hun er veldig nøye og svært opptatt av resultater hos kundene sine. Så jeg anbefaler deg/dere å ta kontakt med hun om du lurer på noe angående hud, hudproblemer, osv. 
Litt om den filleren jeg fikk
Teosyal er en kunstig fremstilt hyaluronsyre-gelé som lages av sukkermolekyler og binder til seg vann. Når geléen injiseres i huden fylles rynkene, og huden strekkes og blir fastere. På den måten kan man behandle rynker og furer. Hyaluronsyren har også en effekt på hudens elastisitet, slik at huden ikke så lett blir rynkete. Denne effekten kan vare ganske lenge. 
De vanligste stedene å benytte fillere er rundt munnen, linjene mot nesen, suremunnlinjene, leppeforstørrelse og smålinjer over leppene og rundt munnen. Men fillere brukes også til å bygge opp tinninger, minske smårynker rundt øyne, løfte kinnben og gi volum. Reduksjon av mørke linjer under øynene, smårynker og hudoppstramming på hals og bryst og minske furer og linjer på hender.
Hvor lenge varer det?
Resultatet varer i alt fra 3-18 måneder. Det varierer ut i fra hvilket område som behandles og dybde på behandlingen.
Hvordan blir resultatet rett etter behandling?
Man må regne med noe hevelse, rødheter, ømhet og kløe. Ubehag eller reaksjoner er forbigående og forsvinner vanligvis etter noen få dager.
Hvor mye koster det?
Pris på behandlinger blir diskutert under konsultasjon, ut fra hva som ønskes og hva som anbefales.
Det er bare å spørre om dere lure på noe angående Teosyalfiller, behandlingen, Signe eller Villamedica! 
Alle fakta om produktet er skrevet av Signe Borch.
10

JUST YOU

 • Publisert 13.12.2014 klokka 13:16
 • Kategori: Hverdagen

Hei dere! For litt siden var jeg hos Malene på Just You i gågata i Ski sentrum igjen for å fikse neglene. Hun er så utrolig dyktig og jeg blir like fornøyd hver gang! Jeg var veldig usikker på hvordan negler jeg hadde lyst på fordi jeg tidligere har hatt det jeg syns er finest. Det har gått i fransk, fransk med sølv/hvitt glitter på tuppen, rosa, rosa glitter, osv. Men nå ville jeg ha noe annet enn tidligere, så vi satt og snakket litt om det, og fant til slutt ut at jeg skulle prøve rød glitter på alle, bortsett fra ringfingeren og tommelen. Der skulle jeg ha gull. Jeg har egentlig aldri vært fan av rødt på neglene mine, jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg syns det er ille. Men dette var en litt annerledes rød, den har på en måte litt rosa i seg, så den blir ikke helt knæsj rød. Hva syns dere? 

3

13 DAGER TIL JUL - ØNSKELISTE

 • Publisert 11.12.2014 klokka 21:11
 • Kategori: Hverdagen

I dag er det 13 dager til jul og jeg vet enda ikke hva jeg ønsker meg, så det begynner og bli litt krise. Mamma spør hele tiden, men jeg har ikke hatt tid til å finne det ut fordi jeg har jobbet veldig mye siste uken. Og når jeg da har kommet hjem, så har jeg ikke orket noen ting. Jeg er sikker på at det vil ta lang tid og surfe rundt på nettet for å prøve og finne noe jeg har lyst på. Derfor trenger jeg litt hjelp til hva jeg kan ønske meg, så bare kom med gode forslag! Setter utrolig stor pris på det.
Det eneste jeg visste at jeg trengte var en rettetang, men dum som jeg var, så kjøpte jeg meg ny i forrige uke. 

Legger ved bilder av meg og verdens beste jente som har bursdag i dag!!!! GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN IGJEN <3 

Dette bildet er fra 14.desember.2006. Da var vi på Christian Ingebrigtsen  "konsert" på Platekompaniet. Dette er fra da hun feiret bursdagen sin i fjor. 

10

JULEBORD

 • Publisert 27.11.2014 klokka 20:17
 • Kategori: Hverdagen

På lørdag var det julebord med jobben. Vi skulle bli hentet av buss utenfor butikken kl 18, men vi startet med vors sammen kl 16. Jeg hadde gledet meg utrolig mye til julemat, og det var så godt!
Det var veldig hyggelig og være med alle sammen utenom jobb, så kvelden var morsom og vellykket!! Jeg hadde på meg den samme kjolen jeg brukte på nyttårsaften i fjor, og den er så fin, men føler ikke jeg har hatt noen annen anledning til å bruke den tidligere. 

2

MODEL DAY STUDIO

 • Publisert 26.11.2014 klokka 20:21
 • Kategori: Hverdagen

I går var jeg og kjæresten på Model Day Studio i Oslo. Det var utrolig koselig, for vi har ikke noen ordentlig fine bilder sammen, men det har vi nå! Bildene kommer snart, jeg må bare høre hvilke jeg får lov til å legge ut, hehe. På bildet under har jeg veldig mye sminke på, men det er fordi på de bildene som blir tatt inne i studio, blir 1/3 av sminken borte. 

Har du vært på Model Day Studio før?

0

MORGENTUR

 • Publisert 26.11.2014 klokka 11:52
 • Kategori: Hverdagen

Våknet i dag veldig opplagt, og det var utrolig deilig for det er så lenge siden sist jeg gjorde det. Det var minusgrader, men solen skinte allikevel. Så jeg gikk en lang tur med Jaro. 
I dag har jeg fri fra jobb og skal trene med Trude Elise etterpå også få fotballtrening. Det er vel over en uke siden jeg trente styrke sist, så det skal bli deilig igjen! 

Ha en fin onsdag!

4

MR. HONG

 • Publisert 13.11.2014 klokka 13:31
 • Kategori: Hverdagen

Jeg har vært ganske sliten de siste dagene og i går var jeg og kjæresten ute i Oslo og spiste på Mr. Hong. Det er et sted jeg ofte dro med familien min når jeg var mindre, så det var hyggelig og dra tilbake dit. Vi bestilte en set meny for to personer og den var inkludert forrett, hovedrett og dessert. Forretten bestod av vårruller med oksefilet. Til hovedrett var det tre forskjellige skåler. Det var en skål med kongereker, en med oksefilet i peppersaus og den siste var nudler med kylling. I tillegg til det var det en skål med ris. Jeg syns oksefileten og nudlene var utrolig gode, men kongereker syns jeg ikke er så godt. Desserten var flambert banan med is og fruktsalat til, den var så god!

Nå sitter jeg i sofaen og ser på Pretty Little Liars og drikker kakao før jeg skal på jobb. 

Ha en fin torsdag!

6

HALLOWEEN

 • Publisert 11.11.2014 klokka 12:08
 • Kategori: Hverdagen

Det har jo vært halloween og selvfølgelig hadde jeg kledd meg ut. Jeg syns det er litt morsomt hvis alle gjør det ordentlig. Så jeg og Trude Elise dro til Kostyme Spesialisten i Ski. Jeg har jobbet litt for hun før halloween for 2 og 3 år siden og da har jeg fått kostymet gratis til de årene. Det var veldig lite og velge mellom i og med at vi var der på torsdagen, som var dagen før halloween. Mange pleier å være ganske tidlig ute, men det er aldri jeg. Men derfor endte vi opp i det samme kostymet, og syns det var litt kult. 
Vi er dessverre veldig dårlige til å ta bilder når vi er sammen, så dette er det beste jeg fant. 

Lillebror ville være The Joker og sa at jeg skulle fikse det til han, så jeg hadde kjøpt inn malin til ansiktet og spray til håret. Det viste seg at han ikke hadde så stor tro på at jeg ville klare det, for han hadde fått med seg mamma for og kjøpe en grisemaske også. Men jeg syns resultatet var kult!

Hva syns dere om jokeren min? 

2

KØBENHAVN

 • Publisert 07.11.2014 klokka 18:30
 • Kategori: Hverdagen

For litt siden var jeg og en av mine beste venninner, Malin på en hyggetur til København. Jeg har ikke vært i Danmark siden jeg var mindre, så jeg husker det nesten ikke og det gjorde at jeg ble veldig overrasket. Det er jo så utrolig koselig der. 
Vi bodde på et hotell som lå i sentrum. Det var kort gangavstand til Tivoli, handlegaten og togstasjonen, så det var perfekt! Vi tok flyet tidlig på fredag morgen, slik at vi hadde hele fredagen der nede også. Vi måtte faktisk ta toget 05.17 inn til Oslo og jeg hadde sovet i 1,5 time fordi jeg ikke hadde begynt og pakke før den samme kvelden. 

Vi brukte nesten hele fredagen på shopping, og på kvelden spiste vi på et biffsted også dro vi på Tivoli. Det var så utrolig koselig, så det er nok ikke lenge til jeg drar dit igjen! Og det var så gøy og ta andre karuseller enn de som er på Tusenfryd, for de kan man nesten utenat, men i København så kilte det så mye i magen. Haha, men vi tok noen krauseller vi ikke skulle tatt. Vi hadde akkurat spist på et sted hvor man kunne velge ulike frukter og marshmallows og sånt, også helte de smeltet sjokolade over, og det var så kvalmende til slutt, så under den ene karusellen var jeg faktisk redd for at jeg skulle spy. 

På lørdagen dro vi til et kjøpesenter som heter Field´s. Det var en gang Skandinavias største kjøpesenter, men jeg er litt usikker på hvordan det ligger an nå. Det var så utrolig mye fint der, og vi ble så slitne i armene og skuldrene av å bære så mye hele tiden, så til slutt måtte vi finne en handlevogn til å legge alle posene og veskene våre i. Jeg fant veldig mye fint, men var utrolig usikker på et valg. Jeg har hatt lyst på Nike Air Max Thea en stund, men har ikke funnet noen jeg syns er helt fantastiske. Jeg har hatt et lite crush på et par i lyseblå, men de har jeg aldri funnet, bare sett på bilde. Så jeg fant et par i oransj og et annet i grå og rosa. Jeg syns det paret i oransj var utrolig stilig, men endte til slutt opp med de grå og rosa. Jeg vet enda ikke helt om jeg angrer på det valget, men gjort er gjort og jeg er veldig fornøyd med de jeg kjøpte. 

Vi spiste også dro vi til hotellet og sov et par timer før vi skulle gjøre oss klare til å dra ut. Og den kvelden var helt fantastisk, det er ikke det samme som i Norge, helt klart! 
Utestedet vi endte opp på var utrolig stort og hadde flere forskjellige "steder" hvor de spilte forskjellig musikk, så man kunne velge litt hva man ville høre på/danse til og det var åpent til kl 05!
Søndag skulle vi ta båten hjem og tenkte vi skulle ta en rolig kveld, men vi møtte noen som var på firmatur, og da ble det gratis drikke, og det sier man ikke nei takk til.

Tusen takk for en utrolig koselig og morsom tur!!
12

HVA SKAL JEG GJØRE NÅ?

 • Publisert 06.11.2014 klokka 12:18
 • Kategori: Hverdagen

Jeg startet jo og se på Pretty Little Liars på netflix for litt siden, men nå er jeg ferdigmed sesong 3 som er den siste der. Og hva skal jeg gjøre da? Jeg har vært så opphengt i det at jeg nesten ikke har klart å legge macen fra meg selv om jeg egentlig er stuptrøtt og skal opp tidlig dagen etterpå. Så er det noen som vet om det finnes fler sesonger, og eventuelt hvor jeg kan se på det?! Hjelp meg..Hadde vært evig takknemlig for svar!

20

JUST YOU

 • Publisert 04.10.2014 klokka 10:43
 • Kategori: Hverdagen

På torsdag før jobb, var jeg på Just You i Ski og fikk fikset neglene mine igjen. Da var det akkurat fire uker siden siste jeg gjorde det. De var blitt så lange at jeg begynte og slite med å skrive på pc og trykke koden på bankkortet når jeg skulle betale ting, haha. For fire uker siden fikk jeg støpt fordi mine egne negler blir aldri lange, de bare brekker. Men nå når jeg hadde støpt, så vokser jo mine også under uten at de brekker og da ble jo mine lenger også! Det var Malene som fikset neglene mine og hun er utrolig dyktig! Hun filte bare av det som ikke var mine egne, så nå har jeg min egen lengde! Jeg er sååå stolt fordi jeg har aldri hatt så lange negler før!!!


Herregud så stolt jeg er! Og ikke minst så er fargen helt fantastisk. Har hatt den samme én gang tidligere, og blir aldri lei. Den er så utrolig søt og den blir heller ikke for mye. Nå skal jeg ta toget til Oslo for å gjøre noe utrolig kult og spennende! Tenkte jeg skulle legge ut bilder av det senere. Gleder meg utrolig mye, blir kjempekult, så stay tuned!

Hva syns du om neglene?
Ha en fantastisk dag! 

7

MORGENØKT

 • Publisert 01.10.2014 klokka 12:48
 • Kategori: Hverdagen

Dagens teningsøkt gikk på rumpe, mage og litt cardio trening. Nå har jeg ikke trent siden lørdag og det er jo noen dager, så da måtte jeg komme meg tilbake. Merker det er mye vanskeligere å dra for og trene alene enn når jeg lager avtaler med andre. Når jeg er på Stamina, så trener jeg egentlig alltid med Trude Elise, men denne uken er hun på hytta, så da må jeg klarer meg selv. Tenkte kanskje jeg skulle vise dere hvilke øvelser jeg tar når det er rumpe/mage dag, så stay tuned!!
Nå skal jeg begynne å se på en ny serie Pretty little liars. Fulgte aldri med på det da jeg følte alle andre gjorde det, men nå begynner jeg. Etterpå skal jeg på jobb og jobber helt till kl 23.... Ganske sent!

Har du sett på Pretty little liars?

Ha en fin dag!

 

11

DÅRLIG NYHET

 • Publisert 17.09.2014 klokka 20:03
 • Kategori: Hverdagen

I dag etter at pappa kom hjem fra sykehuset for å besøke mamma fikk vi en veldig dårlig nyhet. Lungene til mamma er veldig nære og kollapse og hun trenger derfor all hjelp til å puste. På lørdag skulle egentlig alle hjem, men mamma må bli igjen her i Spania fordi lungene hennes hadde ikke klart det trykket. Vi vet enda ikke når hun kan komme hjem, men det er hvert fall ikke før eller i helgen. Det er kjempe trist for mamma hadde gledet seg veldig til denne ferien, og hvert fall til at pappa kom ned på lørdag som var. Vi har jo hatt det kjempe koselig, men det blir dessverre en veldig kjedelig slutt på den.

 

18

MAMMA PÅ SYKEHUS I SPANIA

 • Publisert 17.09.2014 klokka 10:51
 • Kategori: Hverdagen

Mamma ble lagt inn på sykehuset her nede i Spania i går på ettermiddagen. Grunnen til det er at hun ble helt tett i brystet og fikk veldig problemer med å puste. Pappa var med henne på sykehuset i hele går, og kom hjem igjen sent på kvelden. Hun hadde visst fått hjelp med å puste og fikk dempet hosten med noe de ga henne. Så nå håper vi bare at hun er bra nok til å komme hjem i dag! 

Jeg har vært inn og ut hos legen i Spania et par ganger. Det er fordi jeg har fått en allergisk reaksjon på ett eller annet som vi ikke finner ut hva er. Jeg har fått et uslett på knærne, vristen, håndleddene og oppe på armen og det klør forferdelig mye.

Første gangen fikk jeg allergitabletter og en krem jeg skulle smøre på etter at jeg hadde vært i solen og dusjet hver dag også måtte jeg dusje det av før jeg gikk i solen dagen etter. Om det ikke ble noe bedre i løpet av helgen, så måtte jeg komme tilbake igjen på mandag (i går). Det var dessverre ikke blitt noe bedre, så jeg måtte tilbake i går. Da fikk jeg beskjed om at jeg ble nødt til å ta en sprøyte I RUMPA! Etter at jeg fikk sprøyten føltes det skikkelig rart og litt vondt litt etterpå, men det gikk fort over. 
Jeg skulle også fortsette med allergitablettene og kremen, og hvis det ikke ble bedre da, så mente hun at det kunne være noe annet, men vi får bare håpe det blir bedre.


God bedring mamma!

3

Mini Manhatten

 • Publisert 09.09.2014 klokka 22:16
 • Kategori: Hverdagen

Hei dere! Har hatt litt problemer med nettet her, det er derfor jeg ikke har fått blogget. Vinneren av Marc By Marc Jacobs konkurransen kommer på fredag ettermiddag. Vi kom sent på lørdag, natt til søndag og sovnet ikke før i fire tiden på natten så da sov jeg lenge. 

Vi var ved huset og bassenget første dagen og i går og i dag var vi på stranden. I dag var vi på et sted som kalles Mini Manhattan og den er blitt kåret til Europas femte beste strand. Det var utrolig stort og ikke minst kjempe fint! 
Utsikten

Hva har dere gjort i dag?

6

JOE & THE JUICE

 • Publisert 04.09.2014 klokka 15:39
 • Kategori: Hverdagen

Hei dere! Nå sitter jeg på JOE & THE JUICE i Bogstadveien og drikker en Sports Juice. I den er det ananas, eple og pasjonsfrukt. Hadde PT time i stad, spiste lunsj med Madelen, søsteren min og nå skal jeg snart fikse neglene mine. 

PT timen var av den beste jeg har hatt. Hadde skikkelig lyst til og trene i dag, så det var en kick start på dagen! Etter PT timen møtte jeg Madelen på Oslo City også spiste vi lunsj og hun kjørte meg til Beths Beauty hvor jeg skulle fikse brynene. Jeg ble skikkelig fornøyd med resultatet. De to-tre første dagene vil de være en del mørkere, men det er fordi fargen også sitter på huden under brynene, så det blir på en måte skygger. Det var flinke Lene som fikset de og jeg blir alltid like fornøyd. Hun er utrolig hyggelig og veldig nøye med det hun gjør. Vi fikk tatt før og etter bilde:

På etter bildet er de veldig mørke, men som sagt er det jo mye av det som vil gå bort de første dagene. Men de er mye mer markerte i kantene og ikke like brun/røde slik som det ser ut på det første bildet. 

Hva er dine planer for i dag? 
Ha en fin dag! 

1

MYE PÅ TIMEPLANEN - HJELP

 • Publisert 04.09.2014 klokka 08:33
 • Kategori: Hverdagen

God morgen! I dag er det mye som skal skje. Skal ha time med personlig trener Ronny, fikse brynene mine og neglene mine. I kveld skal jeg også fikse neglene til mamma og tante. Jeg reiser nemlig til syden på lørdag!!! Så må jo ordne noen ting før det.

Det skal bli uendelig deilig og dra til syden igjen. Vi skal være der i to uker, men første uken er det bare meg, mamma, lillebror og tante. Andre uken kommer kjæresten, pappa og en annen tante og onkel. De kommer andre uken på grunn av jobb....... Vi skal bo i en villa som er utrolig fin, vi bodde i den samme i september i fjor. Jeg må kanskje begynne og pakke litt også, har ikke mye tid til det i morgen og på lørdag reiser vi jo. 
Disse ble tatt når vi var der i fjor. 

Har du noen gode tips til hva jeg kan ha med meg til syden? 
Hva skal du i dag? 
Har du vært i Spania før? 

15

HELGEN I BILDER - MGP JR.

 • Publisert 01.09.2014 klokka 13:26
 • Kategori: Hverdagen


Fridays med Kaxrud på fredag.
Var og så på Tyra (en i familien) på MGP jr. på lørdag. Hun var ufattelig flink!!


Hadde voksenbursdag for meg og to av kusinene mine i går med familien.

Skal snart ha en konkurranse, så stay tuned! Hva har du gjort i helgen? 

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Mai 2016 » Desember 2014
Martine Desirée Støback

Hei! Jeg heter Martine Desirée Støback og er 21 år. På bloggen vil du kunne lese om trening, hverdagen min og om ting som interesserer meg. Kontakt: Martine.desiree@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggdesign fra RRH Webdesign
hits