Martine Desirée Støback

73

KONKURRANSE - MARC BY MARC JACOBS

 • Publisert 03.09.2014 klokka 10:54
 • Kategori: Blogg

På tide med en konkurranse. Kjøpte meg den nye parfymen til Marc By Marc Jacobs som heter Daisy Dream. Den lukter helt fantastisk og nå har dere muligheten til å vinne en prøve av den og en toalettmappe i samme merke. Det eneste du trenger å gjøre er å dele innlegget og skrive en kommentar med navn, e-postadresse og at du er med.

FOR Å DELTA I KONKURRANSEN:
- Del innlegget på Facebook
- Legg igjen en kommentar hvor du skriver at du er med + navn og e-postadresse (slik at jeg kan kontakte deg). Gjerne også bloggadressen.

KONKURRANSEN AVSLUTTES PÅ SØNDAG 7.SEPTEMBER. VINNEREN VIL DA BLI KONTAKTET.

26

FOTOSHOOT

 • Publisert 02.09.2014 klokka 00:10
 • Kategori: Blogg

For noen dager siden var jeg og tok bilder med flinke Camilla. Hun har en egen blogg hvor hun legger ut masse bilder HER.

Hva syns du om bildene? 

Tenkte å kjøre i gang en konkurranse i morgen. Følg med!

1

GLEDER I HVERDAGEN

 • Publisert 29.08.2014 klokka 09:52
 • Kategori: BloggI går kom min kjære hjem med roser, verdens herligste!

6

ENDELIG HELG

 • Publisert 27.06.2014 klokka 15:41
 • Kategori: Blogg

De neste dagene går for det meste i planlegging og forbereding til vi drar til Gran Canaria på onsdag. Og i dag har jeg vært i Oslo fordi jeg trodde jeg skulle fikse vippene mine på COSMO BEAUTY, men det hadde blitt noe tull med listene, så jeg fikk time til vipper og voksing på mandag.
Da jeg var i Oslo var det er kamera team som stoppet meg og lurte på om jeg hadde lyst til å ta med en venninne eller kjæresten til Finland i helgen. De skulle betale for flyreise, hotell, mat og alt. Det var et program de måtte følge, som vi skulle vært med på og det virket utrolig gøy. Men siden aboslutt ingen av venninnene mine tok telefonen, så ble det ingen tur...

I kveld skal jeg være med Malin og senere skal jeg hente kjæresten på firmafest i Oslo. 

Legger til et bilde fra vi var i Spania i september i fjor

Hva er deres planer for i kveld?

15

SYDEN 2014

 • Publisert 25.06.2014 klokka 08:02
 • Kategori: Blogg

Hei! I går bestilte jeg og kjæresten den sydenturen vi lenge har ventet på. Grunnen til at vi ikke har bestilt enda er fordi vi ikke har visst hvor vi ville dra. Men ferien starter i neste uke, så nå måtte vi nesten bare bestemme oss. Det endte til slutt med Gran Canaria! Vi fant et perfekt 4-stjerners hotell nede ved havet i en rolig del på Gran Canaria, ikke langt fra Puerto Rico. Vi skal være borte i to uker, og reiser allerede 2.juli, OM ÉN UKE!! Det skal bli så deilig.

Hotellet vi skal bo på heter Sunprime Riviera Beach og vi skal bo på en Prime Suite med terrasse og havutsikt. 


Her ser dere dusjen og badet er åpen midt i rommet.

Men hadde problemer med å sove i går kveld fordi jeg lå og tenkte på alt jeg må gjøre før jeg drar. Jeg skal jobbe fra 10-21 i dag og i morgen. På fredag skal jeg møte en som skal kjøpe et par sko av meg. Jeg må fikse vippene, kjøpe litt sommerklær og noen sko. Alt dette før jeg drar. 

HVA SKAL DERE I SOMMER?
 

163

JEG VIL LESE BLOGGEN DIN!

 • Publisert 24.06.2014 klokka 11:55
 • Kategori: Blogg

 

Legg igjen kommentar og bloggadresse, så leser jeg gjerne! Det eneste du må gjøre er å like innlegget mitt ved å trykke på FB sin like knapp nederst!


2

GELLACK HJEMME

 • Publisert 23.06.2014 klokka 16:25
 • Kategori: Blogg

Jeg har et fint Gellack sett hjemme som jeg fikk av kjæresten min for en stund siden. Jeg er utrolig glad i dette settet fordi jeg alltid brukte så mye penger på å få fikset neglene mine før. Jeg har alltid vært opptatt av negler, og har alltid villet ha på neglelakk. Men ulempen med vanlig neglelakk er at den flasser av allerede samme dagen som jeg tar det på (er jeg heldig så kanskje det begynner dagen etterpå). Jeg fikk settet med flere farger, og han vet at jeg er veldig glad i rosa, så jeg fikk fler nyanser av den. 

I starten av juni fant jeg et tilbud på letsdeal.no om Gellack hos Isabellanews i Oslo. Jeg bestilte time der, og hun er en utrolig opptatt dame, så det var vanskelig å få tak i henne. Da jeg var der snakket vi masse sammen og hun spurte om jeg hadde lyst til å hjelpe henne med å svare på mailer, telefoner, meldinger, osv. Og det kunne jeg jo godt. For min del er det jo bare gøy i og med at jeg alltid har vært opptatt av negler. Den andre gangen jeg var der sa hun at hun kunne tilby å lære bort hvordan man legger gele-, akryl- og glassfibernegler slik at jeg kanskje kunne få mine egne kunder etter hvert. Dette var utrolig gøy, og noe jeg skal holde på med i sommer. Så om det er noen som vil ha time, så er det bare å si fra. Det ligger sentralt i Oslo, og er veldig billig. Bare ta kontakt! 

4

FRISØREN

 • Publisert 17.06.2014 klokka 13:06
 • Kategori: Blogg

I går var jeg på Hendrix Hair på Pilestredet for å stripe etterveksten og klippe det som var slitt før sommeren. 

Flinke Silje Walberg tok før og etter bilder:

Etterpå gikk jeg litt rundt i Oslo for å se på litt sommerklær, men jeg finner virkelig ingenting jeg faller pladask for. Men jeg var på BikBok og fant meg en grå, helt grei topp.
I dag stod jeg opp kl 8, og allerede kl 9 var jeg på Stamina. Det føles som en evighet siden jeg var der sist, så ble en hard rumpe økt, og det føltes deilig. Etterpå skal jeg på jobb, også skal vi ha kosekveld hos Silje. 

Ha en fin dag! 

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
Martine Desirée Støback

Hei! Jeg heter Martine Desirée Støback og er 20 år. Akkurat nå er jeg i militæret, og da er det dessverre ikke så mye å blogge om. Men på bloggen vil du kunne lese mye om hverdagen min og trening, men også om annet som interesserer meg! Kontakt: Martine.desiree@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggdesign fra RRH Webdesign
hits