Martine Desirée Støback

0

2015 - ET ÅR I MILITÆRET

  • Publisert 22.05.2016 klokka 12:38
  • Kategori: Hverdagen

Vi er allerede i slutten av mai måned i 2016 og det er godt over et år siden jeg la ut forrige innlegg. Jeg startet 2015 med å dra inn i militæret og jeg var ikke ferdig før i januar 2016 igjen, derfor har bloggen vært litt på sidelinjen.
Nå er jeg i full jobb som butikkonsulent i Orkla frem til jeg skal starte med utdanning. 
 

MITT 2015

Jeg har vært et år i førstegangstjenesten som militærpoliti, og det året har vært det mest givende året i mitt liv hittil. Jeg har lært ufattelig mye om meg selv, både positivt og negativt. Jeg har også lært meg selv å kjenne og ikke minst å ha troen på meg selv. Ting jeg ikke engang trodde jeg klarte, har jeg vist gang på gang at jeg kan få til. Så jeg kan nesten love meg selv at jeg aldri kommer til å si "dette klarer jeg ikke", hvert fall ikke før jeg har prøvd. Det er lov å feile. I de fleste tilfeller så har man flere sjanser.

Da jeg begynte å se slutten på førstegangstjenesten og et helt år nesten var gått, ville jeg faktisk ikke være ferdig. De fleste teller ned til dim og gleder seg mer enn noe annet, men jeg ville ikke bli ferdig.. Selvfølgelig skulle det bli godt å komme hjem til familie og venner, men jeg trivdes så utrolig godt både der jeg var og de jeg var der med.

Jeg husker jeg lenge var usikker på om jeg faktisk hadde lyst til å være dra for første gang til Sessvollmoen eller ikke, men jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valget jeg tok. Jeg dro inn i starten av januar og dro inn egentlig bare med tanken om at jeg skulle prøve. For da hadde jenter muligheten til å trekke seg igjen før det hadde gått  tretti dager siden innrykksdagen. Jeg fikk raskt veldig gode venner, og de er en stor grunn til at jeg ble. Jeg synes jo alt vi gjorde var spennende og kult, men var en stund usikker på om det var i militæret jeg hadde lyst til å være i et helt år. Men jeg gjorde det, og det er jeg  glad for!

Rekrutten varte i 5 uker og etter dette fikk vi vite hva vi ble. Vi var vel i overkant av 200 som møtte opp og bare 74 av oss ble militærpoliti. Militærpoliti utdanningen varte frem til mai/juni og like etter dette ble vi sendt ut på stasjon. På stasjon var vi i 6 måneder, og det var en helt fantastisk opplevelse! Jeg har virkelig ikke ord for hvor bra det var. 


 

SOMMER 2015

Da jeg var på stajson hadde jeg mulighet til å reise litt. Så da var jeg i Miami, Bahamas, Key West og Mexico. I den ene permen var jeg også på gardeball. FLER BILDER FRA ÅRET 2015 KOMMER I ET EGET INNLEGG

For dere som er usikre på om Forsvaret er noe for dere: gi det en sjanse! Det er verdt det. Har du spørsmål, så spør gjerne.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martine Desirée Støback

Hei! Jeg heter Martine Desirée Støback og er 20 år. Akkurat nå er jeg i militæret, og da er det dessverre ikke så mye å blogge om. Men på bloggen vil du kunne lese mye om hverdagen min og trening, men også om annet som interesserer meg! Kontakt: Martine.desiree@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggdesign fra RRH Webdesign
hits