Martine Desirée Støback

8

VILLAMEDICA

  • Publisert 29.12.2014 klokka 15:24
  • Kategori: Hverdagen
Hei og god jul!!
Like før jul gjorde jeg noe jeg har hatt lyst til å prøve veldig lenge. Jeg har ikke så store lepper, så når jeg smiler forsvinner mye. Det er absolutt ikke noe jeg syns er forferdelig eller kjempe stygt, men jeg har hatt lyst til å prøve og gjøre de litt større. Så 17.desember dro jeg til Villamedica og tok noe som heter Teosyalfiller. Det er noe av det samme som restylane, men bare fra et annet merke. 
Det var flinke Signe Broch som injiserte teosyalfilleren i leppene mine og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd!! Signe er 31 år og utdannet sykepleier med videreutdannelse i kosmetisk og dematologisk sykepleie ved Høyskolen i Drammen. Hun jobber i dag hos Villamedica som ligger i Asker. Hun jobber med hud og tar digital hudanalyse av alle kuner og skreddersyr videre behandlinger med både hjemmeprodukter og behandlinger på klinikken i forhold til kundens hudhelse og behov. Hun er veldig nøye og svært opptatt av resultater hos kundene sine. Så jeg anbefaler deg/dere å ta kontakt med hun om du lurer på noe angående hud, hudproblemer, osv. 
Litt om den filleren jeg fikk
Teosyal er en kunstig fremstilt hyaluronsyre-gelé som lages av sukkermolekyler og binder til seg vann. Når geléen injiseres i huden fylles rynkene, og huden strekkes og blir fastere. På den måten kan man behandle rynker og furer. Hyaluronsyren har også en effekt på hudens elastisitet, slik at huden ikke så lett blir rynkete. Denne effekten kan vare ganske lenge. 
De vanligste stedene å benytte fillere er rundt munnen, linjene mot nesen, suremunnlinjene, leppeforstørrelse og smålinjer over leppene og rundt munnen. Men fillere brukes også til å bygge opp tinninger, minske smårynker rundt øyne, løfte kinnben og gi volum. Reduksjon av mørke linjer under øynene, smårynker og hudoppstramming på hals og bryst og minske furer og linjer på hender.
Hvor lenge varer det?
Resultatet varer i alt fra 3-18 måneder. Det varierer ut i fra hvilket område som behandles og dybde på behandlingen.
Hvordan blir resultatet rett etter behandling?
Man må regne med noe hevelse, rødheter, ømhet og kløe. Ubehag eller reaksjoner er forbigående og forsvinner vanligvis etter noen få dager.
Hvor mye koster det?
Pris på behandlinger blir diskutert under konsultasjon, ut fra hva som ønskes og hva som anbefales.
Det er bare å spørre om dere lure på noe angående Teosyalfiller, behandlingen, Signe eller Villamedica! 
Alle fakta om produktet er skrevet av Signe Borch.

8 kommentarer

Thea

30.12.2014 kl.00:25

Såå fine leppene dine ble!

Helen

30.12.2014 kl.00:25

De ble veldig fine, men gjorde det vondt?

Maren Sofie

30.12.2014 kl.01:41

Så utrolig fine de ble. Har hatt utrolig lyst på det lenge, men hvor mye var prisen for det?

Malin

30.12.2014 kl.11:04

Jeg har også lyst, men er så utrolig redd for at de skal bli for store eller at det ikke skal være fint på meg. Men Signe var veldig flink på deg!

Martine Desirée Støback

30.12.2014 kl.11:04

Thea: Tusen takk!

Martine Desirée Støback

30.12.2014 kl.11:05

Helen: Takk. Det gjorde litt vondt i starten, men ble veldig mye bedre etter hvert.

Martine Desirée Støback

30.12.2014 kl.11:05

Maren Sofie: Tusen takk. Jeg betalte 2250kr fordi det var 20%.

Martine Desirée Støback

30.12.2014 kl.11:06

Malin: Jeg skjønner deg veldig godt, jeg var redd for det samme. Men Signe er utrolig dyktig, så det er bare og si fra hvis du lurer på noe hos henne.

Skriv en ny kommentar

Martine Desirée Støback

Hei! Jeg heter Martine Desirée Støback og er 20 år. Akkurat nå er jeg i militæret, og da er det dessverre ikke så mye å blogge om. Men på bloggen vil du kunne lese mye om hverdagen min og trening, men også om annet som interesserer meg! Kontakt: Martine.desiree@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggdesign fra RRH Webdesign
hits