Martine Desirée Støback

2

KØBENHAVN

  • Publisert 07.11.2014 klokka 18:30
  • Kategori: Hverdagen

For litt siden var jeg og en av mine beste venninner, Malin på en hyggetur til København. Jeg har ikke vært i Danmark siden jeg var mindre, så jeg husker det nesten ikke og det gjorde at jeg ble veldig overrasket. Det er jo så utrolig koselig der. 
Vi bodde på et hotell som lå i sentrum. Det var kort gangavstand til Tivoli, handlegaten og togstasjonen, så det var perfekt! Vi tok flyet tidlig på fredag morgen, slik at vi hadde hele fredagen der nede også. Vi måtte faktisk ta toget 05.17 inn til Oslo og jeg hadde sovet i 1,5 time fordi jeg ikke hadde begynt og pakke før den samme kvelden. 

Vi brukte nesten hele fredagen på shopping, og på kvelden spiste vi på et biffsted også dro vi på Tivoli. Det var så utrolig koselig, så det er nok ikke lenge til jeg drar dit igjen! Og det var så gøy og ta andre karuseller enn de som er på Tusenfryd, for de kan man nesten utenat, men i København så kilte det så mye i magen. Haha, men vi tok noen krauseller vi ikke skulle tatt. Vi hadde akkurat spist på et sted hvor man kunne velge ulike frukter og marshmallows og sånt, også helte de smeltet sjokolade over, og det var så kvalmende til slutt, så under den ene karusellen var jeg faktisk redd for at jeg skulle spy. 

På lørdagen dro vi til et kjøpesenter som heter Field´s. Det var en gang Skandinavias største kjøpesenter, men jeg er litt usikker på hvordan det ligger an nå. Det var så utrolig mye fint der, og vi ble så slitne i armene og skuldrene av å bære så mye hele tiden, så til slutt måtte vi finne en handlevogn til å legge alle posene og veskene våre i. Jeg fant veldig mye fint, men var utrolig usikker på et valg. Jeg har hatt lyst på Nike Air Max Thea en stund, men har ikke funnet noen jeg syns er helt fantastiske. Jeg har hatt et lite crush på et par i lyseblå, men de har jeg aldri funnet, bare sett på bilde. Så jeg fant et par i oransj og et annet i grå og rosa. Jeg syns det paret i oransj var utrolig stilig, men endte til slutt opp med de grå og rosa. Jeg vet enda ikke helt om jeg angrer på det valget, men gjort er gjort og jeg er veldig fornøyd med de jeg kjøpte. 

Vi spiste også dro vi til hotellet og sov et par timer før vi skulle gjøre oss klare til å dra ut. Og den kvelden var helt fantastisk, det er ikke det samme som i Norge, helt klart! 
Utestedet vi endte opp på var utrolig stort og hadde flere forskjellige "steder" hvor de spilte forskjellig musikk, så man kunne velge litt hva man ville høre på/danse til og det var åpent til kl 05!
Søndag skulle vi ta båten hjem og tenkte vi skulle ta en rolig kveld, men vi møtte noen som var på firmatur, og da ble det gratis drikke, og det sier man ikke nei takk til.

Tusen takk for en utrolig koselig og morsom tur!!
2 kommentarer

Malin Elisabeth

10.11.2014 kl.14:09

beste turen <3

Martine Desirée Støback

10.11.2014 kl.23:06

Malin Elisabeth: Jaa <3

Skriv en ny kommentar

Martine Desirée Støback

Hei! Jeg heter Martine Desirée Støback og er 20 år. Akkurat nå er jeg i militæret, og da er det dessverre ikke så mye å blogge om. Men på bloggen vil du kunne lese mye om hverdagen min og trening, men også om annet som interesserer meg! Kontakt: Martine.desiree@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggdesign fra RRH Webdesign
hits