Martine Desirée Støback

7

MORGENØKT

  • Publisert 01.10.2014 klokka 12:48
  • Kategori: Hverdagen

Dagens teningsøkt gikk på rumpe, mage og litt cardio trening. Nå har jeg ikke trent siden lørdag og det er jo noen dager, så da måtte jeg komme meg tilbake. Merker det er mye vanskeligere å dra for og trene alene enn når jeg lager avtaler med andre. Når jeg er på Stamina, så trener jeg egentlig alltid med Trude Elise, men denne uken er hun på hytta, så da må jeg klarer meg selv. Tenkte kanskje jeg skulle vise dere hvilke øvelser jeg tar når det er rumpe/mage dag, så stay tuned!!
Nå skal jeg begynne å se på en ny serie Pretty little liars. Fulgte aldri med på det da jeg følte alle andre gjorde det, men nå begynner jeg. Etterpå skal jeg på jobb og jobber helt till kl 23.... Ganske sent!

Har du sett på Pretty little liars?

Ha en fin dag!

 

7 kommentarer

01.10.2014 kl.13:03

Beklager dette, men....

Lyst å teste GRATIS produkter og tjenester uten å betale en eneste krone? Blogger du? Trenger du sponsor til dine konkurranser eller har du bare lyst å motta gratis varer for å anbefale de? Du kan å svare på spørre undersøkelser å tjene ekte penger, f.eks delta i en spørreundersøkelse som varer i ca 9 min, tjen over 8 kr.

Ja det er helt gratis, nei du får ikke små ting. Det er mange Norske som har opplevd å få gratis IPAD uten å måtte betale for produktet eller frakt. Og du får beholde produktet gratis.

Du kan teste gotteri, mat, drikker, klokker, radio, ferier, kjøkken utstyr, Nylig ble det gitt vekk over 150 kino billetter i fra filmweb.no og osv helt gratis.

Det vil hele tiden komme nye produkter som bedriftene ønsker at vi skal teste, og til igjengjeld vil de at vi skal gi de en vurdering på produktet. Er ikke vits å selge ett produkt vist ingen vil kjøpe det likevel?

Hva må du gjøre?

Trykk på bildet for å komme inn dit.

1.Gå inn på på bildet.

2. Registrer deg gratis. (nei du får ikke spam på e-posten)

3. Motta e-mailen.

4. Gjør deg kjent med siden, oppdater dine opplysninger og interesser.

5. Gå inn på produktomtaler, gå inn på hver og en av produktene du ønsker å prøve med å rykke (JEG VIL PRØVE) Så kan du være en av de heldige som får prøve ut.

Jeg lover deg, det koster ikke en eneste krone å være med på dette, så bli med. Du vil ikke angre, er som sagt helt GRATIS!!!

Marthe Sand

01.10.2014 kl.13:24

ha fortsatt en fin dag:) ja elsker den serien

Martine Desirée Støback

01.10.2014 kl.13:32

Marthe Sand: Tusen takk :) så bra, gleder meg!

Aurora

01.10.2014 kl.14:06

Kan du legge ut litt treningstips? Sliter med å komme meg i form!!!!

Martine Desirée Støback

01.10.2014 kl.14:25

Aurora: Tenkte jeg skulle gjøre det innen noen dager :)

Nora

01.10.2014 kl.14:46

Er helt hekta på pll! Har sett alt som er ute da, så må vente helt til jul før neste episode kommer ut :/ veldig spennende serie! Kos deg! :D

Martine Desirée Støback

02.10.2014 kl.00:26

Nora: åh, det er godt å høre! Nå gleder jeg meg masse :D

Skriv en ny kommentar

Martine Desirée Støback

Hei! Jeg heter Martine Desirée Støback og er 20 år. Akkurat nå er jeg i militæret, og da er det dessverre ikke så mye å blogge om. Men på bloggen vil du kunne lese mye om hverdagen min og trening, men også om annet som interesserer meg! Kontakt: Martine.desiree@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggdesign fra RRH Webdesign
hits