Martine Desirée Støback

1

MYE PÅ TIMEPLANEN - HJELP

  • Publisert 04.09.2014 klokka 08:33
  • Kategori: Hverdagen

God morgen! I dag er det mye som skal skje. Skal ha time med personlig trener Ronny, fikse brynene mine og neglene mine. I kveld skal jeg også fikse neglene til mamma og tante. Jeg reiser nemlig til syden på lørdag!!! Så må jo ordne noen ting før det.

Det skal bli uendelig deilig og dra til syden igjen. Vi skal være der i to uker, men første uken er det bare meg, mamma, lillebror og tante. Andre uken kommer kjæresten, pappa og en annen tante og onkel. De kommer andre uken på grunn av jobb....... Vi skal bo i en villa som er utrolig fin, vi bodde i den samme i september i fjor. Jeg må kanskje begynne og pakke litt også, har ikke mye tid til det i morgen og på lørdag reiser vi jo. 
Disse ble tatt når vi var der i fjor. 

Har du noen gode tips til hva jeg kan ha med meg til syden? 
Hva skal du i dag? 
Har du vært i Spania før? 

Én kommentar

- booksanddietcoke

04.09.2014 kl.11:51

Så utrolig heldig du er! Du burde ihvertfall ha med deg magetabletter som idoform og imodium, det er ikke akkurat kjekt og få magesyken der! Og "sprit"servietter til å ha i veska når man er ute og spiser. Plaster, pyrisept og gnagesårplaster kommer jo alltid godt med.

Broren min sier at han trenger ikke noe magetabletter, og han har blitt syk 3 ganger i syden, og den ene gangen har han endt på sykehuset der nede. Derfor er det veldig viktig!

Har vært i Spania noen ganger, og det er så utrolig herlig! Sist jeg var der var med hele familien på mamma sin side, det var jul/nyttår 2012-2013!

Ha en kjempefin tur :)

Skriv en ny kommentar

Martine Desirée Støback

Hei! Jeg heter Martine Desirée Støback og er 20 år. Akkurat nå er jeg i militæret, og da er det dessverre ikke så mye å blogge om. Men på bloggen vil du kunne lese mye om hverdagen min og trening, men også om annet som interesserer meg! Kontakt: Martine.desiree@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggdesign fra RRH Webdesign
hits